Termeni si conditii

Date personale
Auto Schunn vă urează bun venit pe pagina sa web şi vă mulțumește pentru interesul manifestat faţă de companie şi produsele sale. Noi acordăm foarte mare atenţie protejării datelor dvs. personale şi vrem să vă simţiţi în siguranţă în timpul vizitării paginilor noastre de internet. Protecţia vieţii dvs. private în faza de procesare a datelor personale constituie un aspect important pentru noi, de care ţinem seama în cursul desfăşurării proceselor noastre de afaceri. Datele personale ale vizitatorilor paginilor noastre de internet sunt înregistrate şi procesate conform prevederilor legale privind protecţia datelor, valabile în ţara în care îşi are sediul unitatea care răspunde de procesarea datelor. Politica noastră privind protecţia datelor personale se bazează de altfel şi pe Regulamentul procedural privind protecţia datelor, aplicat în cadrul companiei Daimler.

Formulare online
Prin folosirea sau trimiterea datelor dumneavoastra, prin intermediul formularelor din cadrul paginii web, va dati acordul expres si neechivoc ca datele obtinute în urma înregistrãrii sã fie procesate si folosite de cãtre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal înregistrat sub nr. 4532) si de cãtre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piatã, pentru a va trimite informatii despre produse, servicii si alte activitãti ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta,telefon,email

Produse si preturi
Acest website este pus la dispoziţia Dumneavoastră pentru a vă oferi indicaţii despre specificaţiile şi preţurile produselor noastre Mercedes-Benz. Depunem toate eforturile pentru a asigura acurateţea datelor. Totuşi, vă rugăm să aveţi în vedere că produsele, preţurile şi specificaţiile pot fi modificate fără o notificare prealabilă ca urmare a unor erori sau modificări de preţ apărute în urma unor înştiinţări din partea concernului Daimler AG. Nu putem oferi nicio garanţie în ceea ce priveşte corectitudinea şi disponibilitatea produselor, corectitudinea preţurilor sau a specificaţiilor produselor prezentate în acest website.
Pentru a fi siguri că preţurile şi specificaţiile produselor sunt valabile şi corecte, vă rugăm să vă adresaţi unui Centru Auto Schunn, Autorizat pentru Vânzări şi Service Mercedes-Benz. Toate comenzile de produse se supun termenelor si condiţiilor de vânzare ale Centrului Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz.

Drepturi de autor
Copyright Daimler AG impreuna cu Auto Schunn SRL au toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fişierele audio, fişierele animate, cele video şi aranjarea lor pe site-urile Internet Daimler AG si Auto Schunn srl sunt în totalitate subiectul protejării Copyright şi altor forme de protejare a proprietăţii intelectuale. Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, aşa cum nu pot nici să fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri. Aceste site-uri conţin şi materiale care sunt subiectul protejării prin copyright deţinute de furnizorii acestora.

Nici o reproducere sau parte a paginii de Internet nu poate fi vândută sau distribuită pentru câştig comercial şi nici nu poate fi modificată sau încorporată în nicio alta lucrare sau publicaţie, indiferent dacă sunt pe hârtie sau în format electronic, şi nici nu pot fi transmise către nicio altă pagină de Internet. Nu se acordă nicio altă licenţă sau drept în acest sens.

Este strict interzisă utilizarea neautorizată a oricărei mărci înregistrate menţionate în această pagină de Internet.

Conţinut
Datele din această pagină de Internet au un scop de informare generală. Referirea la orice produs sau serviciu în această pagină de Internet nu constituie o ofertă de a vinde sau de a furniza acel produs sau serviciu. Înainte de achiziţionare, trebuie verificate recomandările specifice privind disponibilitatea şi adecvarea oricărui anumit produs sau serviciu.

Ne rezervăm dreptul de a efectua orice modificări şi corecţii ale acestei pagini de Internet, fără vreun preaviz şi/sau informare prealabilă.

Pagini Conexe
În diferite puncte din cuprinsul paginii vi se pot oferi link-uri automate la alte pagini de Internet relevante pentru un anumit aspect al acestei pagini de Internet. Chiar dacă intenţia firmei este să găsiţi aceste pagini de interes, nici firma, nici sucursalele sale şi nici reprezentanţii, angajaţii sau agenţii acestora nu vor avea nicio răspundere sau obligaţie de absolut nici o natură pentru aceste alte pagini de Internet sau pentru orice informaţie conţinută în ele, dintre care nici una nu a fost verificată sau avizată de firmă sau de sucursalele sale.

Limitarea responsabilităţii
Titularul site-ului nu îşi asumă nici o răspundere pentru nici un eventual prejudiciu rezultat din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Conţinutul site-ului este prezentat fără nici o garanţie, de nicio natură. De asemenea, titularul site-ului nu îşi asumă nici o răspundere pentru conţinutul site-urilor ce sunt administrate de terţe părţi, respectiv pentru orice link care face legătura între acest site şi un altul.