Despre noi

despre Auto Schunn
Auto Schunn Romania va pune la dispozitie o gama completa de servicii auto oferind calitate si siguranta clientilor sai. Obiectivul principal este multumirea clientilor nostri si pentru aceasta am format o echipa de oameni bine pregatiti, servicii de cea mai buna calitate si cele mai noi tehnologii.

Noi credem in continuare in traditie si in sustinerea permanenta a clientilor nostri, de aceea ne este foarte usor sa promovam valorile Mercedes-Benz. Auto Schunn este o companie cu traditie de peste 25 de ani; in toti acesti ani am vandut peste 7000 de autovehicule iar rata noastra de intoarcere in service este printre cele mai mici. Asa am devenit cel mai mare dealer Mercedes-Benz in Romania si in continuare, privim oportunitatile pietei si ne adaptam corespunzator.

Cumpararea de masini face parte in principal din activitatea de promovare a compartimentului auto-rulate si uneori reprezinta o varianta a ofertelor noastre de buy-back. Putem spune că echipa Auto Schunn și-a asumat pe deplin misiunea de a răspunde cu „DA” la standardele profesionale cele mai înalte fiind recunoscuta si apreciata pentru serviciile sale in relatiile cu clientii.

Vă așteptăm cu deosebită plăcere în showroom-urile noastre pentru a beneficia de produse și servicii de calitate.